Over ons

Old ways won't open new doors.

Uw volledige potentieel laten bereiken, dat is ons doel. We helpen bedrijfsleiders sterkere bedrijven uit te bouwen. Als accountants en adviseurs zijn wij een gedreven team dat deel wordt van uw groei. Wij analyseren, leven ons in, denken mee, doen, veranderen, helpen uitbalanceren en adviseren. Amfico staat niet voor een klassieke aanpak maar voor respectvol, waardevol, persoonlijk, anders en beter.

Hoe?

Ons gepassioneerd team detecteert problemen waar u zelf niet bewust van bent en lost ze op een creatieve manier op.  We bieden service op maat van de klant en blijven innoveren zodat we slim en efficiënt te werk kunnen gaan. 

Waarom?

Bedrijven zijn het hart van onze economie. Ondernemen zit echter vol met uitdagingen. Wij zorgen dat u klaar bent voor die uitdagingen en u zich kan focussen op uw kerntaak, het leiden van uw onderneming.

Wat?

We bieden gemoedsrust, structuur en verbetering. Als erkende accountants en adviseurs wordt de kwaliteit van onze fiscale en boekhoudkundige werkzaamheden steeds gewaarborgd en verlenen wij fiscaal, financieel, juridisch en bedrijfseconomisch advies op maat van uw bedrijf.

Be creative, work hard and enjoy the ride.

We bieden een totaal pakket met een goed onderbouwd dossier en een degelijke opvolging door een team van opgeleide professionals.